Η εταιρεία

Η επιχείρηση ξεκίνησε το 1977 από τον γεωπόνο κ. Γ. Κοκκινίδη σαν μία μικρή μονάδα παραγωγής γαρδένιας για κομμένο λουλούδι. Τη δεκαετία του 1980 μεγάλωσε και επεκτάθηκε στην παραγωγή γλαστρικής γαρδένιας με κύριο σκοπό τις εξαγωγές. Ήταν η πρώτη προσπάθεια παραγωγής compact γαρδένιας με ευρωπαϊκές προδιαγραφές και πραγματοποίησε σημαντικές εξαγωγές στην Ολλανδία.

Τη δεκαετία του 1990 επεκτάθηκε στην παραγωγή φυτών εσωτερικού χώρου, όπως καλαθέα, διεφενμπάχια, σπαθίφυλλο, ποϊνσέτια, κτλ. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην καλλιέργεια ορτανσίας όπου δημιουργήθηκαν νέα πρότυπα με φυτά χαμηλότερου ύψους, πιο συμπαγή και με περισσότερα άνθη. Αρχές της δεκαετίας του 2000 συνενώθηκε με την επιχείρηση του κ. Ν. Διολή η οποία ειδικεύεται στην καλλιέργεια ποιοτικού κυκλάμινου και σχηματίστηκε η εταιρεία Salamis Flowers.

Σήμερα παράγονται σχεδόν αποκλειστικά ορτανσία και κυκλάμινο με βασική προτεραιότητα την παραγωγή φυτών άριστης ποιότητας για την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού πελάτη. Τρίπτυχο της εταιρίας είναι ποιότητα, τιμή, εξυπηρέτηση. Με βάση τις αρχές αυτές και επειδή εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, θέλουμε να μας βοηθήσετε να γίνουμε καλύτεροι. Κάθε παρατήρηση ή παράπονο σχετικά με την ποιότητα την τιμή ή την εξυπηρέτηση της εταιρίας είναι ευπρόσδεκτη. Για το σκοπό αυτό αναβαθμίζουμε το site δημιουργώντας ένα συνεχή δίαυλο επικοινωνίας υπό τύπον forum, όπου κάθε επισκέπτης ή πελάτης θα μπορεί να λέει τα παράπονα, τις απορίες ή τις παρατηρήσεις του. Θα μπορεί επίσης να βλέπει τις διάφορες φάσεις της καλλιέργειας μέσα από αναρτήσεις φωτογραφιών που θα κάνουμε από το εσωτερικό των θερμοκηπίων. Θα μπορεί τέλος να βλέπει τη διαθεσιμότητα των φυτών που υπάρχουν προς πώληση.

Tags: ,